dissabte, 25 de novembre de 2017

BRUNO 3 ANYS B

PROTAGONISTA BRUNO. EXHIBICIÓ DE  MOTOS

AQUESTA SETMANA DEL 20 AL 24 DE DESEMBRE EN BRUNO HA ESTAT EL PROTAGONISTA I EL DIVENDRES ENS VA DUR UNA SORPRESA MOLT AGRADABLE. EL SEU PARE MIGUEL, EL SEU PADRÍ BALTASAR , LA SEVA GERMANA ALEX I ELL ENS VAREN VOLER MOSTRAR LES MOTOS FAMILIARS.
ELS QUE VOLGUEREN POGUEREN GAUDIR DE PUJAR DAMUNT UNA D'AQUESTES MOTOS GROSSES DE CARRETERA SUPERXULES I ALGUNS VOLGUEREN POSAR-SE EL CASC I TOT.
EL PARE ENS EXPLICA QUE ERA UNA TRADICIÓ I AFICIÓ FAMILIAR I QUE TANT AL PADRÍ COM AL PARE COM A N'ALEX I A N'EN BRUNO ELS AGRADAVEN MOLT LES MOTOS I PODER-HI PUJAR A FER UNA VOLTETA.
 EN MIGUEL EXPLICÀ QUE EL MÉS MOTER ERA EL PADRÍ BALTASAR QUE ES DEDICA A FER VOLTES PEL MÓN EN MOTO. EL DARRER VIATGE FOU FINS A BERLIN. AGAFANT VAIXELL PRIMER ARRIBANT A LA PENÍNSULA I D'ALLÍ A CÓRRER MÓN. PER ACABAR NOSALTRES PINTAREM UNA MOTO PER TENIR UN RECORD D'AQUEST DIA.  GRÀCIES FAMÍLIA PER DUR-NOS UNA SORPRESA TANT ESPECIAL.


PER UN DIA ENS CONVERTIREM AMB MOTERS. GRÀCIES A LA FAMÍLIA PER COMPARTIR AMB NOSALTRES EL GUST PER LES MOTOS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SARA

AQUESTA SETMANA NA SARA HA ESTAT LA NOSTRA PROTAGONISTA I EL SEU PARE BORIS AQUEST DIVENDRES HA VENGUT A FER-NOS UNES GALLETES AMB XOCOLATA....